top of page

SERVICIU DE AMBULANȚĂ PRIVATĂ

Academia Seniori vă pune la dispoziție începând cu luna iulie 2023 Serviciul de Transport Pacienți în Târgu Mureș, în Județ și în țară, la nevoie, cu Ambulanța Privată.

Serviciul de ambulanță privată Academia Seniori a fost creat pentru a vă oferi un transport în condiții de siguranță și confort!

Prin intermediul dotărilor la cele mai înalte standarde, echipa de la Academia Seniori oferă transport ambulatoriu de calitate. Suntem aici pentru pacienții care nu se pot deplasa prin forțele proprii, cu mijloacele uzuale de deplasare.

În funcție de nevoile dumneavoastră și aparatura necesară, fie ca e vorba de aparat de aspirație a secrețiilor, de targă ori scaun cu rotile, sau chiar de oxigen, ambulanța privată de la Academia Seniori vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu profesionalism și dedicație. De acum înainte nu mai este nevoie să lipsiți de la evenimentele importante. Puteți participa chiar și la activități sociale în afara casei. Vom face ca deplasarea în condiții de siguranță medicală să nu mai fie o problemă. De asemenea, veți putea face transferul de la spital spre locuință sau de la locuință la spital. Veți beneficia de transport la consulturi de specialitate sau tratamente medicale în diverse locații.

bottom of page