top of page

Recuperare medicală

Academia Seniori îți oferă servicii de recuperare medicală complete, zilnic pe perioada internării. Medicii de elită, aparatura de ultimă generație și abordarea medicală integrată a întregului personal fac din Academia Seniori un performant centru de îngrijire vârstnici prin abordarea medicală integrativa.

Academia Seniori oferă, condiții de internare hoteliere și asistență 24/7. Centrul Socio-medical este specializat pe tratamente și proceduri de reabilitare medicală care vizează o recuperare fizicã și psihică eficientă.

Iată care sunt serviciile de recuperare medicală cu internare de care poți beneficia la Academia Seniori. Recuperarea medicală cuprinde cinci categorii principale:

 1. Recuperare medicală neurologie;

 2. Recuperare medicală ortopedie;

 3. Recuperare medicală cardiologie;

 4. Recuperare medicală respiratorie;

 5. Recuperare medicală post intervenții chirurgicale.

 

Avantajele dacă apelezi Academia Seniori pentru recuperare medicală:

 • Medicina de recuperare are un rol foarte important în tratamentul mai multor afecțiuni din sfera neuro-musculo-scheletalã, întrucât contribuie la obținerea unei mobilități mai mari și în ameliorarea unor probleme de naturã cronicã și traumatică precum și îmbunătățirea calității vieții.

 • Pentru a obține rezultate optime, este necesar ca în prealabil să aibă loc o evaluare completă a pacientului și stabilirea obiectivelor legate de starea de sănătate a acestuia.

 • Procedurile medicale de recuperare se efectuează numai cu ajutorul și sub îndrumarea atentă a specialiștilor, iar la Academia Seniori, poți beneficia atât de profesionalismul terapeuților, cât și de un spațiu adecvat cu dotări de ultimă generație, unde se fac recuperările.


Iată unele dintre cele mai importante avantaje de care poți avea parte și tu dacă vii la recuperare medicală în cadrul Academiei Seniori:

 • Terapeuți cu pregătire exemplară, specializați pe diverse tehnici de recuperare medicală;

 • O bună comunicare cu pacienții, ca aceștia să înțeleagă procedurile și modalitățile de executare a acestora;

 • Unul dintre avantajele recuperării medicale constă în o bază de recuperare modernă, dotată cu aparatură adecvată;

 • Programe de recuperare medicală pentru adulți;

 • Programe de recuperare medicală pentru vârstnici.

În cadrul internării asigurăm asistență medicală 24/7, cu o echipă medicală specializatã, prin consulturi interdisciplinare. Costul de spitalizare este 200 lei/zi.


 

bottom of page