top of page
Bowls Game

Direcționează 3,5% din impozitul pe venit

Dacă ești salariat ai posibilitatea de a redirecționa 3,5% din impozitul tău pe venit pentru ajutorarea persoanelor aflate în atenția asociației noastre umanitare.

Această redirecționare a 3,5% din impozitul tău pe venit nu te costă nimic, oricum acești bani îi dai la stat.

Formularul poate fi predat personal la sediul asociației sau trimis prin e-mail la adresa office@academiasam.com, noi vom trimite mai departe formularul către ANAF. Veți fi contactat telefonic de către un reprezentant ANAF înainte de procesarea donației pentru a confirma donația făcută.

Formularul pentru donația impozitului de 3,5% poate fi accesat aici.

Direcționează 20% din impozitul pe profit al firmei tale

Poți dona pentru ajutorarea persoanelor aflate în atenția asociației noastre umanitare direcționând 20% din impozitul pe profit al firmei tale. Nu te costa nimic, acești bani oricum îi dai la stat, este impozitul pe care firma ta îl datorează statului. Donația se va face pe baza unui contract de sponsorizare între asociația noastră umanitară și firma ta.

Contractul poate fi predat personal la sediul asociației sau trimis prin e-mail la adresa office@academiasam.com, noi vom trimite mai departe contractul către ANAF. Veți fi contactat telefonic de către un reprezentant ANAF înainte de procesarea donației pentru a confirma donația facută.

Contractul pentru donația impozitului de 20% poate fi accesat aici.

bottom of page