top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiAlex

Centru Socio-Medical Verde de tip Smart Hospital

Anul acesta, 2022, demarăm unul din cele mai importante proiecte: Construcția și dotarea unui Centru Socio-Medical Verde de tip Smart Hospital.

Green economy – model de economie bazat pe principii de respectare a mediului, nu numai de natură pur economică, care ţinteşte să îmbunătăţească calitatea vieţii şi echitatea socială, reducând riscurile de mediu şi reducerea resurselor naturale.

INVESTIM ÎN INFRASTRUCTURĂ VERDE


Crearea unui mediu calmant este o prioritate absolută în spitale și centre de tratament, având în vedere că s-a demonstrat că stresul redus scurtează șederile pacienților. Acesta este proiectat pentru a aduce natură în experiența pacientului cu grădini interioare și exterioare, exterioare vitrate care oferă vedere, lumină și utilizarea materialelor naturale. Am încercat să facem o clădire care să ofere o declarație tridimensională despre ceea ce ar putea fi arhitectură medicală, oferind un mediu sanitar sigur inovator, avansat din punct de vedere tehnologic, care „prosperă”: conectarea artei și a științei practicii medicale într-un model comunitar de furnizare a îngrijirii.

Adoptarea şi aplicarea conceptului de spital inteligent (SMART) presupune congruenţa şi valorizarea următorilor factori:

  • Singur (o singură clădire, emblematică prin arhitectură);

  • Mutual (destinat atât pacienţilor, cât şi medicilor şi cercetătorilor);

  • Adaptiv (gândit de la început pentru a rezista în timp);

  • Respectuos (construit cu grijă faţă de mediul înconjurător natural şi urban);

  • Tehnologic (eficient prin calitate, nu prin cantitate);



95 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page